LAJM SUPER I MIRE PER PDK / Hashim Thaqi Po Kthehet Me i Forte Se Kurre Ne VENDIN E VET !!!

Uncategorized

LAJM SUPER I MIRE PER PDK / Hashim Thaqi Po Kthehet Me i Forte Se Kurre Ne VENDIN E VET !!!
LEXONI ME POSHTE!


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gazetari VaIon SyIa ka thënë se Hashim Thaqi do të kthehet në Kosovë në muajin priII.
“Kam in.formacione që Hashim Thaçi kthehet në priII”, ka shkruar ai.

Tutje ai ka thënë se në hi.storinë e Kosovës janë vetëm dy figura që do të futen në his.torinë e vendit.
“Në historinë e Kos-ovës kanë me u mbajtë Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka thene ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *