Nuk ju besohet se çka i kishte thënë Ilir Meta SHBA-së! Nuk ua kemi fríkën se ju…

Uncategorized

“Ne e duam Amerikën vetëm për dy arsye, e para se është vend i lirë dhe i zgjedhjeve të lira dhe se na ka për.krahur për çështjen e Kosovës. I them (ambasadores) mos u bëj palë me këtë proces. Nuk kam asnjë shqe.tësim çfarë mendon ajo.

“Nëse SHBA kanë një problem me Ilir Metën, sikur thotë ky qen bir qeni, çuni i Kristaq Ramës…Nëse kanë një gjë, po u them SHBA-ve, që jua kam thënë, Ilir Meta nuk mendon se është njeri i pav.dekshëm, do të vdes një ditë, ka vdekur Skënderbeu, jo Ilir Meta. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

U kam thënë nëse keni gjë më mua, ju më lajmëroni kur e keni, se unë e di që ju edhe më vri.sni, i kam thënë, po të vete te Mali me Gropa më lëshoni ndonjë raketë, që të mos dëmtoj njerëz të tje.rë, se nuk e kam problem. Por SHBA nuk kanë gjë me Ilir Metën se është politikani më luajal me Amerikën në 30 vite” tha ai. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo është deklarata e Presidentit të Shqipërisë Ilir Meta mbrë.mjen e sotme pas një replike të fortë në distancë me ambasadoren amerikane Yuri Kim në Tiranë, e cila i kërkoi që të ndalet dhe se do të mbajë për.gjegjësi për thirrjen e tij për popullin se do të marrë sëpatat e sfurqet për të mbrojtur votën. Kreu i shtetit shqiptar Ilir Meta u shpreh se nuk ka frikë nga SHBA dhe i kërkoi ambasadores që të mos ndërhyjë në punët e bren.dshme të Shqipërisë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ilir Meta shkoi edhe më tej në deklaratën e tij për SHBA-në dhe BE-në. “Nëse ajo dës.hiron të dalë në podium të bëjë fushatë me Ramën le të dalë ne do të mbrojmë zgjedhjet. I kam thënë Donld Lu, jo ti por Sekretari i Mbrojtjes që ka raketat bërthamore, edhe për atë nuk dua t’ja di nëse men.doj se kam të drejtë.

Cfarë ka Amerika dhe BE për mua ti nxjerrin. Më keni parë mua të ndërhyj në punët e Amerikës? Jo, as ata të mos ndërhyjnë. Amerikën e duam për zgjedhjet e lira. Po të jetë se kemi frikë nga Amerika se ka aero.planmbajtëse dhe ra.keta, ka edhe Rusia, duhet të kemi frikë edhe nga Rusia, ka edhe ky, koreano-veriori, edhe ai ka, por ne e duam për demokracinë” tha Meta.

Presidenti Ilir Meta kërcënoi mbrëmjen e sotme që të mos tentohet që të ce.nohet vota në 25 Prill, pasi në të kundërt, situata do të përshkallëzohet. “Këtu do të bëhet hataja po preku një votë. Ditën e zgje.dhje do të jem në Durrës dhe Vlorë. Ilir Meta mund të ikë nga Presidenca por mbush sheshin” tha ai te SyriTv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.