Polici kosovar “përkulet” para një fëmije në rrugë, ia vendos kapelën dhe ia jep dorën

Uncategorized

Policët e Kosovës jo rrallë herë është në thumb të kritikave, por ka raste kur edhe policët me gjestet e mira që bëjnë janë për të mirë në qendër të mediave dhe opinionit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Një polic kosovarë së fundmi është vlerësuar me gjestin që ka bërë para një fëmije, shkruan Kosova Ime.

Polici është “përkulur” para fëmijës në rrugë, dhe ia ka vendosur kapelën dhe ia jep dorën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.