Shota i çon “selam“ Shefqet Krasniqit, tregon a është më e mirë në shtrat apo kuzhinë

Uncategorized

Shota Baraliu ka qenë e ftuar në intervistë në emisionin Express Rozë

Aktorja dhe këngëtarja Shota Baraliu edhe në intervistën e saj të fundit ka ditur që të “nguc” të tjerët me deklaratat e saj.

Ajo është pyetur edhe për deklaratat e fundit të Shefqet Krasniqit, të dhëna në një intervistë, ku tha se “gratë e kanë vendin në kuzhinë e burrat në odë”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Nuk e di çka ka deshtë me thonë me këtë.

Gratë pos kuzhinës e kanë vendin edhe në krevat me flejtë, edhe në çdo vend tjetër sepse ka femra shumë të zoja që ja kalojnë edhe meshkujve”, ka thënë Shota. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“S’e di gruaja e tine a rrinë vetëm në kuzhinë apo nuk e di”, ka thënë ajo.

“Unë në kuzhinë nuk është se jam farë fascionante shumë e madhe ose shumë e mirë por në vendet e tjera besoj që jam shumë e mirë”, ka thënë ajo. /Express

Leave a Reply

Your email address will not be published.