Deklarata rrëqethëse e nën kampionit të botës Ilir Suli: Mbasi lashë sport më lanë pa punë, ikni nga ky vend

Uncategorized

Peshëngritja është një nga sportet që prodhon vazhdimisht kampionë në vendin tonë, por ndër dekada ka vazhduar nënvlerësimi i këtyre kampionëve dhe mungesa e mbështetjes ka bërë që ata të mos sigurojnë dot të ardhura, akoma edhe për një jetë normale. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ilirjan Suli është një nga shembujt më të pastër. Në një prononcim për Real news, Suli tregon se është i papunë që kur ka lënë sportin, ndërsa këshillon gazetaren dhe operatorin të lënë sa më shpejt vendin dhe të emigrojnë në një shtet ku të jetojnë normalisht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Më njihni mua kush jam? Më falni ë? Jam Ilir Suli, ish-nënkampion Bote në shtangë. Mjeshtër i Madh i punës nga Presidenti. Mbasi lashë sportin më lanë pa punë. Bëni mirë të ikni nga ky vend”, shprehet Suli në VoxPop e Real News.

Leave a Reply

Your email address will not be published.