E pa në emision ivalidin e UÇK-së, u martua pa lejen e familjes

Uncategorized

E pa në emision ivalidin e UÇK-së, u martua pa lejen e familjes

Kete jave n’Kosove show ishte nje qift specifik Mentor Ahmet invalin i UÇK nga viti 1998 levizjet i ben me Karroce , gruaja e tij Hana e kishte pare ne emision dhe ishte martuar me te pa lejen e familjes.

Pas 8 viteve martes atyre u lindi vajza i vetmi femije qe e kane deri me tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.