E Vërteta Në Greqi: 4 Milionë Shqipëtarë Me Origjinë Të Pastërt Arvanite Dhe Arbëreshe (VIDEO)

Uncategorized

Në Greqi ka 4 milionë shqiptarë me origjinë të pastër arvanite dhe arbëreshe”. Kjo është deklarata që bën gazetari Rafael Floqi në një material për Arvnitasit të shfaqur në televizionin e shqiptarëve të Amerikës, AlbTV USA.

Ai tregon historinë e asimiIimit të shqiptarëve në Greqi duke iu referuar dokumenteve, librave dhe studimeve të shqyrtuara nga historiani Arben Llalla. Për të pasur një pasqyrë më të gjerë të shqiptarëve që njihen si grekë në Greqi ndiqni materialin e mëposhtëm.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *