Eurodeputetja Gjermane ‘dridhë’ Vetevëndosjen dhe Albin Kurtin mbi votimin e Kurtit në Shqipëri !!

Uncategorized

Rapor tueja per Kosoven ne Parla.mentin Evropian, Viola von Cramon, e konsideron te pa pranueshme pjese marrjen e krye ministrit te Kosoves, Albin Kurti si votues ne zgjedh.jet e per gjithshme paralamentare.

Ajo ka thene se nuk e kup.ton kete veprim te krye ministrit te Kosoves, teksa ka kujtuar se ne Kosove anko.hen per nder hyrje nga Serbia dhe Aleksandar Vuçiq. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nuk mund ta kup.toj se çfare eshte e gjithe kjo. Nga njera ane te gjithe ne Kosove anko.hen per nder hyrje nga Serbia ose nga vete Presi.denti Aleksandar Vuçiq, por nga ana tjeter ketu krye ministri i Kosoves edhe voton ne nje shtet fqinj. E pa pranueshme. Te pak.ten jo per mua

Krye ministri i Kosoves, Albin Kurti, votoi ne zgjedh.jet e sotme ne Shqiperi pak pasi u hapen vend votimet, ndersa i ka ftuar qyte.taret e Shqiperise qe ta bejne te njejten. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Dita e zgjedh.jeve eshte dite e demokracise. I ftoj te gjithe qyte.taret e Shqiperise qe sot ta respek.tojne atdheun duke votuar dhe bere zgjedh.jen me te mire. Dita eshte e bukur, e die.le me diell, keshtu do te jete deri ne mbremje. Uroj dite te buku.ra dhe mbaresi per Shqiperine dhe seci.lin njeri qe ashtu sikurse une, e ka pasa.porten e Republikes se Shqiperise, ka thene Kurti pas votimit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ky veprim i Kurtit ka nxi.tur shume reagime nga Kosova. Ushtruesi i detyres se krye.tarit te Partise Demokratike te Kosoves, Enver Hoxhaj tha se krye ministri po interesohet me shume per zyrtaret e par.tise se tij ne Shqiperi sesa per fatin e qyte.tareve te Kosoves.

Eugen Cakolli nga Insti.tuti Demokratik i Kosoves e ka cilesuar po ashtu te pa pranueshem faktin qe krye ministri i Kosoves, Albin Kurti, ka marre pjese si vo.tues ne zgjedhjet e pergjithshme parlamen.tare ne Shqiperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.