Kujdes nga kjo fallxhore shqiptare, e quan vetën “Hoxhë” dhe bëhet që “flet” me Zotin! (Video)

Uncategorized

Pranë redaksisë së Fiks Fare, mbërriti një denoncim se një grua e vetëquajtur “hoxhë” zgjidhte çdo lloj problemi kundrejt shumave të majme të parave. Menjëherë pas denoncimit gazetarja e Fiksit i shkon hoxhës në shtëpi. Ditën e parë gazetarja i hiqet sikur ka sh qetësime me të fejuarin, pasi e ka lënë pas dore se merrej me politikë /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kur gazetarja i thotë që t’i ndihmoj të fejuarin, fallxhoja shprehet “nëse do dish të punosh me mua do e çoj lart e më lart”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.