Baton Haxhiu vjen me Exit Pollin e fundit / Kjo parti i fiton zgjedhjet 2021 në Shqipëri

Uncategorized

Portali Albanian Post, në pronësi të Baton Haxhiut ka pub.likuar rezultatet preliminare të zgjedhjeve në shqipëri.

Sipas këtij exitpolli, fitues i këtyre zgjedhjeve del të jetë Partia Socialiste që thuhet se ka fituar 46.9 për qind të votave sipas rezultateve të Exit Poll-it të realizuar nga Al.banian Post në bashkëpunim me Institutin “Gani Bobi”.

E dyta dhe më afër se që pritej del të jetë Partia Demokratike me 43.5 për qi.nd të votave. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lidhja Socialiste për Integrim ka dalur më mirë se sa tregohej në son.dazhe me 6.9 për qind.

Të gjitha partitë e tjera bashkë kapin vetëm 2.7 për qind të vo.tës totale.

Ky është një rezultat jashtëzakonisht i ngushtë i cili e nxjerrë Edi Ramën të parin për.sëri, por me shumë pak përqindje larg Bashës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo përqindje më pas kthehet në mandate dhe vendoset se kush do ta ketë shumicë në Ku.vendin e Shqipërisë.

Parlamenti shqiptar ka 140 ulëse dhe për të pasur shu.micën e thjesht duhen mbi 70.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *