Gjesti i madh: Adelina Ismaili dhuron 12 shtëpi për familjet në nevojë

Uncategorized

Díva e muzikës shqiptare, Adelina Ismaili është rikthyer fuqíshëm në qendër të mediave rozë.

Shkas për këtë është bërë gjesti humanítar që ajo ka bërë për familjet në nevojë.Këngëtarja ka bërë me shtëpi 12 familje dhe e ka konfirmuar përmes një lajmi të ka publíkuar në rrjetet sociale, ku flitet për kontributin e saj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kujtojmë se Adelina drejtonte një emision televiziv deri në periudhën e Vitit të Ri. Më tej, ajo bëri një pauzë si p asojë e disa p roblemeve sh ëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.