Hoxhë me dukje kaq moderne si Elvis Naçi nuk keni parë

Uncategorized

Hoxha nga Shqipëria, shumë i njohur edhe në Kosovë, është një nga emrat shumë të përmendur në media.

Ligjeratat e tij të incizuara, kanë bërë bujë gjithëandej në rrjete sociale dhe dëgjohen nga shumë entuziast. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Vitet e fundit, Elvis Naçi ka treguar edhe anën e tij humane, madje ka edhe një findacion dhe emision bamirës.

Në paraqitjen e fundit televizive, anaçi shfaqet krejt ndryshe në pamje.

A keni parë hoxhë më modern në dukje?/kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.