Drilon Gashi: Disa mullah si Shefqeti me mujt t’gjitha gratë e Kosovës i shtinë n’ferexhe

Uncategorized

Drilon Gashi, ka folur rreth deklaratave të mbrëmshme të hoxhës Shefqet Krasniqi i cili ka thënë se “gratë e kanë vendin në kuzhinë e burrat në oda”.

Gashi ka thënë se duhet ditur që kur flet Shefqet Krasniqi nuk është duke folur islami. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Ajo që duhet ta dimë gjithashtu është se kur flet një mullah [si Shefqet Krasniqi] nuk është kah flet islami, por po flet filani dhe personaliteti i tij i pakonfirmuar, po flasin njohuritë apo budallakitë e tij rreth asaj çka ka kuptuar!” – ka deklaruar ai për Periskopin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.