E rënd: Nënkoloneli i FSK-së, e v’ret veten (FOTO)

Uncategorized

Nënkoloneli i FSK-së nga Mitrovica, Skënder Hajdari, ka v dekur para pak minutash në Qendrën Klinike

Universitare të Kosovës, pak kohë pasi u soll me p lagë në kokë.

Polícia e Kosovës e kanë konfirmuar se kishin gjetur personin me p lagë në fshatin Zjaqë, i cili u dërgua menjëherë në spítal. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Fillimisht është raportuar si i vetëpla gosur. Polícia kanë shkuar në fshatin Zjaqë, e kanë sjellur në Mitrovicë e më pas në Prishtinë”, ka thënë zëdhënësi Avni Zahiti për Reporteri. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mirëpo, nga brenda QKUK-së i kanë thënë gazetës së nënkoloneli ka vd ekur pak minuta pasi u dërgua në spital. Ai nuk u mbíjetoí p lagëve të vetëshk aktuara. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Siç mësohet, Hajdari u gjet në fshatin e tij të lindjes pasi ishte konsideruar i zh dukur nga dje. Pranë tij është gjetur një a rmë për të cilën rezulton se kishte leje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.