Nuk do të bëhet Kijameti derisa të ndodhin këto 11 ngjarje

Uncategorized

Ebu Hurejra (radijAllahu anhu) tregon se i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue selem) ka thënë: “Nuk do të bëhet Kijameti derisa:
1- Dy grupe të mëdha të luftojnë mes tyre nga ku do të ketë pasoja të mëdha për të dyja palëve,
ndërsa që të dyja do të ndjekin të njëjtin besim fetar.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen 10 ngjarje ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *