Vjosa ”dridhë” gjithë Spanjën me deklaratë për mediat spanjolle !! Nuk la gjë pa i përmendur…

Uncategorized

Presidentja e Kosoves, Vjosa Osmani ka dhene nje interviste per median spanjolle El Pais ne te cilen ka folur per bashke punimin e Spanjes me Kosoven ne te ardhmen. Osmani ka per mendur edhe inci.dentin qe ka ndodhur kur emri i Kosoves ishte shenuar me shkronja te vogla ne lojen kualifikuese per Kupen e Botes ne futboll mes Kosoves dhe Spanjes, te cilen e ka quajtur episod qe duhet te mbetet ne te kalu aren.

Shefja e shtetit po ashtu ia ka kujtuar Spanjes per fshirjen ne bom.bardimet e NATOs kunder Serbise, kur aleanca veriatlantike eshte udhe hequr nga nje span.joll, Javier Solana. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Asnje qyte.tar i Kosoves nuk eshte ndier mire per ate inc.ident sepse ne besojme qe sporti duhet ti bashkoje njere.zit dhe jo e kunderta, nuk duhet te kete poli.tike ne sport. Ishte mjaft per keq ardhje, shpresoj qe kjo episode te mbe.tet prapa nesh dhe te kemi mundesi me te mira per te bashke punuar ne te ardhmen e afert, duke konsi.deruar se Kosoven çfare eshte dhe do te mbetet gjith.mone: Republika e Kosoves si nje shtet sov.ran dhe i pa varur eshte ketu per te qen.druar, tha Vjosa Osmani per mediat spanjolle. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nder kaq sa i perket aludimit per dallimet mes çeshtjes se Kosoves dhe levizjeve per pa varesi nga Spanja, Osmani eshte shpre.hur se Spanja eshte e ndertuar mbi parimin e uni.tetit te shtetit e cila eshte e rende.sishme per Kosoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.