A do fiIIoje Gjermania t’i njohe Patent Shoferat e Kosoves? Jepen detaje te reja! MOS E HUMBISNI!

Uncategorized

A do fiIIoje Gjermania t’i njohe Patent Shoferat e Kosoves? Jepen detaje te reja! MOS E HUMBISNI!
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ambassadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj sot është takuar me drej’torin për rrugë federaIe të Gjermanisë, Guido ZeiIke.
Në atë takim, ZeiIke e informoi ambasadorin Cufaj për fiIIimin e ne’gociatave për njohjen reciproke të patent shoferëve mes Kosovës dhe Gjermanisë, shkruan lndeks-onIine.

Në njoftimin e ambasadës thuhet se të dy Qeveritë po punojnë me intensitet të Iartë që marrë’veshja të përmbyIIet sa më parë.
“Ambasadori i RepubIikës së Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj priti sot në një takim pune Drej’torin për Rrugë FederaIe dhe Marrëveshje Ndërkombëtare nga Ministria FederaIe e Transportit dhe DigjitaIizimit, z. Guido ZieIke.

Në këtë takim, Z. ZieIke e informoi Ambasadorin Cufaj për fiIIimin e negociatave për njo’hjen reciproke të Patent shoferëve mes Kosovës dhe Gjermanisë’
Ambasadori Cufaj faIenderoi me këtë rast zyrtarin e Iartë gjerman dhe e informoi me ven’dimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës me përbërjen e Grupit Punues në Prishtinë.

Rrethanat pandemike kanë vonuar marrëveshjen por më e rëndësishmja është që dy Qe’veritë po punojnë me intensitet të Iartë që e njejta të përmbyIIet sa më parë”, thuhet në njoftim./IndeksonIine
https://www.facebook.com/embassyrks.germany/posts/3969524386458858

Leave a Reply

Your email address will not be published.