“Çmenduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 240 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon t’i shajë në shqip e serbisht

Uncategorized

Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rrezikshme me veturën e tij.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 240 km/h.
Për më tepër në momentin e vozitjes së “çmendur” policia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sharë në shqip e serbisht policët. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te par vi.de.on…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *