Do t’ju mahnitë kjo paraqitje e deputetes kosovare, veshje elegante me kombinim perfekt

Uncategorized

Adriana Matoshi ka filluar t’i mahnitë percjellesit me paraqitjet e saj.

Ne skenën e aktrimit është shfaqur gjithmonë me veshje të thjeshta, ndërsa kur u bë pjesë e parlamentit po arrin të bëjë kombinime fenomenale në veshje.

Së fundmi bëri një foto të hatashme, duke përdorur një stil interesant, duke u shfaqur mjaftë elegante.

Veshjen e kombinoj me një kapele duke u shfaqur serioze dhe mjaftë e bukur./Indeksonline

Leave a Reply

Your email address will not be published.