Gjest i madh në ditë Ramazani: Mërgimtari anonim paguan borxhet bashkëqytetarëve në një dyqan

Uncategorized

“Më lini shumën, pa emrat e debitorëve, të cilët i detyroheshin dyqanit tuaj për një kohë të gjatë për të paguar borxhet e tyre”, ishte mesazhi që një dyqan i vogël lokal në qytetin port të Barit, ose Tivarit, Malit të Zi.

Sipas portit lokal Jedro, një dhurues anonim që jeton jashtë vendosi të paguajë të gjitha borxhet e papaguara në dyqanin Cobra në shumën prej 500 euro, duke paguar borxhet ndaj njerëzve të të gjitha besimeve dhe kombeve që ishin në fletoren e borxhit të pronarit të dyqanit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Më vonë u sqarua se donatori anonim donte të bënte të lumtur ish-bashkëqytetarët e tij gjatë Ramazanit, muaji më i rëndësishëm në Islam.

Anëtarët e të tre feve dominuese në këtë zonë kanë jetuar në paqe në për shekuj me radhë.

Sipas regjistrimit të fundit nga 2011, rreth 60 përqind e banorëve të qytetit e identifikojnë veten si ortodoksë, rreth 30 përqind si musliman, ndërsa afri 8 përqind si katolikë. /tesheshi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.