E rëndë: Vëllai v’ret vëllanë 23 vjeçar

Uncategorized

Një n gjarje e r ëndë ka ndodhur në fshatin Allabegi të Maqellarës në Dibër, ku ka ndodhur një krím brenda familjes. Mësohet se dy vëllezër janë konfliktuar njëri me tjetrin. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

26-vjeçari me iniciale F.T. ka godítur me thíkë vëllanë e tij B.T. 23 vjeç, duke i sh kaktuar v dekjen. I riu ka h umbur jetën në spítal si p asojë e gja kderdhjes. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Menjëherë shërbimet e polícisë kanë shkuar në vendin e n gjarjes dhe vijon krehja e zonës me q ëllim lokalízimin e vendodhjes dhe kapjen e autorit të d yshuar të n gjarjes, i cili është larguar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.