Ky është Mërgimtari nga Kosova qe humbi jetën (FOTO)

Uncategorized

Nikoll Prekpalaj, punëtori 34 vjeçar nga Kosova ka h umbur j etën para dy ditësh gjersa ishte duke punuar në k ulmin e një supermarketi në Itali, saktësisht në Viale Venezia, në Udine, transmeton IndeksOnline.

Sipas mediave italiane, i riu kosovar h umbi j etën pasi ra prej 6 metrash lartësi, përkundër ndihmës së parë të kolegëve të tij dhe p ërpjekjeve p֝ër të ringjallur nga personelin shëndetësor i cili mbërriti në ndërtesë.

Pas këtij rasti ka reaguar edhe Sindikata e Punëtorëve në Itali, ku përsëriti nevojën për të zbatuar me rigorozitet të gjitha rregullat e kontratës së ndërtimit dhe sigurinë në punë./IndeksOnline

Leave a Reply

Your email address will not be published.