Ky është qyteti shqiptar ku uji ka temperaturë 32 gradë: Mund të laheni edhe gjatë dimrit (VIDEO)

Uncategorized

Banjat e Hapura të Bënjës së Përmetit konsiderohen nga ekspertët si më të mirat në Europë,

Burimet e ujërave termale të Bënjës, apo sic quhen ndryshe Banjat e Bënjës, gjenden 14 kilometra larg qytetit jugor të Përmetit.

E veçanta e tyre është se këto janë burime të hapura në natyrë. Temperatura e këtyre ujërave është, 26 deri 32°C. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Katër burime që përdoren për sëmundjet kronike të reumatizmave, një burim për sëmundjet e stomakut dhe një burim për sëmundjet e lëkurës.

Njëri prej burimeve shërben edhe për trajtimin e sëmundjeve të stomakut, ndërsa një tjetër për trajtime të lëkurës. Trajtime të tjera janë për sëmundjet kronike të remautizmës.

Ujërat me bazë sulfurorë kanë efekte shumë të larta kuruese.Këto burime vizitohen nga shumë njerëz, si gjatë dimrit ashtu edhe verës.

Më poshtë keni edhe disa video të këtyre ujërave termal

Leave a Reply

Your email address will not be published.