E Dhimbshme// Kengetari i Njohur Nderron Jete Pas Aksidentit Me Makine…!! (FOTO)

Uncategorized

E Dhimbshme// Kengetari i Njohur Nderron Jete Pas Aksidentit Me Makine…!! (FOTO)
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nuk eshte hera e pare e as e fundit , qe njerezit prej aks’identeve me veture per’fundojne ne gjendje te keqe she.ndetsore , e bile disa prej tyre edhe nderrojne jete..
Kengetari , tekstshkruesi shume i njohur Kanne Brown , i lindur me 1993 , i cili ka pasur shume koncerte , ka pasur shume albume , dhe shume intervista….
Ai ishte duke shkuar ne nje koncert me makinen e tij Iuksoze , por kishte nje g0ditje nga nje makine tjeter , e cila e beri c0pa-c0pa , dhe brena 10 minutash ndrroi jete!!! /NEWS96POST

Leave a Reply

Your email address will not be published.