Ish-ushtari amerikan bëhet me banesë të re, falë Halil Kastratit! (PAMJE)

Uncategorized

Ish u shtar i f orcave speciale Amerikane Ranger, Michael Walter Spath është bërë me banesë të re. Kjo fal fondacionit të humanistit, Halil Kastrati.

Postim i plotë: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

E gezofsh banesen e re

Michael Walter Spath.

Ish ushtar i f orcave speciale Amerikane Ranger.

Bamires, Zoti kurre mos ju humbte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.