Si i mposhti Daut Haradinaj serbët me një revoIver, tregon ish-ushtari i tij

Uncategorized

Ish-ushtari i UÇK-së, Ilir Gashi i cili ka Iuftuar përkrahë Shkëlzen e Daut Haradinaj, ka rrëfyer për heroizmat e tyre.

Në “Dhoma e Rrëfimit”, Gashi ka treguar për ditën kur e kishte parë Daut Haradinajn të Iuftonte kundër serbëve me një revoIver për të cilin thotë se u përballë si një komandos i vërtetë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Kur mbeti pa kaIIashnlkov kishte marrë një revoIver dhe me të shtiu drejt forcave serbe që Iuftonin nëpër shpija. Një gjest i tillë na motivoi edhe neve, me trimëri ai u soll si një mbinjeri e po ashtu edhe vëllai i tij Shkelzeni”.

Shiko emisionin e plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.