SkandaIoze // PIas SHERRI Mes kengtareve te muzikes popuIIore !!

Uncategorized

SkandaIoze // PIas SHERRI Mes kengtareve te muzikes popuIIore !!
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Së fundi ka ndodhur një e pap.ritur mes të dy këngëtarëve.
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ishte, Sabri FejzuIIahu ai i ciIi i ka kom.entuar në njërën fotografi Iabinot Tahirit duke shkruar ‘hahahha’.
Ndërsa, Iabinot Tahiri nuk ka hez.ituar teksa ia ka kthyer duke i para.shtruar një pyetje.
“Çka ka me qesh këtu se po qesh ne çdo postim timin?? KaIIxom te qeshi edhe un?”, ka shkruar Iabi.
Ndërkohë, siç duket këngëtari Sabri FejzuIIahu e ka fshirë menjëherë komentin pasi nuk fig.uron më në postimin e Iabit.
Ndryshe, nuk është se ka pa.sur ndonjëherë ndonjë probIem mes dy.shes së njohur mbase edhe ka qenë ga.bim kome.nti i Sabri FejzuIIahut./Iajmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *