Vjen lajmi nga Amerika mbi dialogun Kosovë-Serbi dhe Shqipërinë e Madhe !! Nuk ju besohet…

Uncategorized

Njohesi amerikan i çeshtjeve te Ballkanit Perendimor ka konsideruar se ne Serbi duhet te ngríten diskutime me serioze sesa pretendimet politike e te rritoriale ndaj Kosoves.

Serwer ka thene se Kosova, po ashtu, duhet te heq dore nga ideja e bashkimit kombetar me Shqiperine, si dhe ti sigurohen me shume te drejta popullit serb e Kishes Ortodokse serbe. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ne Serbi, ky vit duhet te per fshije diskutime shume me serioze sesa ka ndodhur deri me tani se si dhe pse sovraniteti mbi Kosoven u humb nen Millo sheviqin dhe pse nuk mund te rikthehet tani, shkroi njohesi i ceshtjeve Serwer. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Teksa ka per mendur kete, ai me lart ka cekur edhe kunder shtimin e presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, ndaj njohjes diplo.matike te Kosoves. Ky i fundit per folet te kete thene se Kosova nuk do marre njohje deri ne per fundim te mandatit te tij, respek.tivisht deri me 2022en. Ne anen tjeter, ai e ka konsideruar edhe si ide shkate rrímtare bashkimin me Shqiperine, ide kjo e sponzo.rizuar qe nga koha ne opozíte nga krye ministri aktual, Albin Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *