Analisti Serb I Thotë Vuçiçit Ne Emision Direkt: Mos E Genje Popullin Serb Më Kosova Nuk Është Më E Jona

Uncategorized


Dushan Janjiq deklaroi se procesi i formimit të Ushtrisë së Kosovës nuk mund të ndalet nga Serbia, dhe se ky proces nuk ndalet nga ti Vuçiç, sepse e kemi h umbur kosoven. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Kjo nuk i përgjigjet interesit të Rusisë, pasi është e qartë se Ushtria e Kosovës do të jetë pjesë e NATO-s, sepse tashmë po punon si një f orcë sigurie”, shpjegoi Janjiq. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Serbia tani mund të bëjë zhurmë të madhe politike, sigurie dhe diplomatike, të thërrasë fo rcat paqeruajtëse ruse, të shpallë okupimin dhe objektivisht kjo zhurmë kë rcënon me desta bilizimin e Serbisë dhe tërheqjen e punës së saj në aktivitete të amratosura, që është një kufi që nuk guxon ta kalojë, ndiqni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.