Mërgimtari nga Gjermania ia mësyn Kosovës me shpejtësi 300km/h

Uncategorized

Pamjet nga atje tregojnë qíndra mërgimtarë teksa presín në rend për të ardhur tek më të dashurit e tyre.

Në një video që po q arkullon, shihet një mërgimtar nga Gjermania t eksa vozítë 300km/h.

Sipas informacioneve, ai jeton në Gjermani dhe tani ia ka m ësyer Kosovës, për të kaluar këtu pushímin me familjarët e vet. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

LINKU: https://video.gjirafa.com/your-facebook-video-fbdown-net-mp4-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.