Mërgimtari shqiptar u pagoi të gjitha borxhet fshatarve në një dyqan në vendlindje

Uncategorized

Ishin fjalët: “Më lini shumën, pa emrat e debitorëve, të cilët i detyroheshin dyqanit tuaj për një kohë të gjatë për të paguar borxhet e tyre”, ishte mesazhi që një dyqan të vogël lokal në qytetin port të Barit, ose Tivarit, Malit të Zi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas portit lokal Jedro, një mërgimtar shqiptar anonim që jeton jashtë vendosi të paguajë të gjitha borxhet e papaguara në dyqanin Cobra në shumën prej 500 euro, duke paguar borxhet ndaj njerëzve të të gjitha besimeve dhe kombeve që ishin në fletoren e borxhit të pronarit të dyqanit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ky fshat njihet si jo i zhvilluar dhe se banorët aty shpesh detyrohen të marrin borxhe në markete, për të sigurar ushqim për nevojat familjare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.