MISIONI I SHBA-SË NË NATO: DO T’I QËNDROJMË PRANË KOSOVËS NË RRUGËN E SAJ EURO-ATLANTIKE

Uncategorized

Misioni i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në NATO, e ka mirëpritur takimin e zhvilluar në Bruksel, mes Sekretarit të kësaj aleance paqeruajtëse, Jens Stoltenberg si dhe Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në një reagim të këtij misioni në twitter, thuhet se SHBA do të qëndrojë pranë Kosovës ndërsa vazhdon të ecë përpara në rrugën e saj Euro-Atlantike. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

”Sekretari i Përgjithshëm, Jens Stoltenberg, mirëpriti më herët sot, kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurtin te selia e NATO-s. SHBA do të qëndrojë pranë Kosovës, ndërsa vazhdon të ecë përpara në rrugën e saj Euro-Atlantike”.
LINKU: https://twitter.com/USNATO/status/1387700025044647937?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1387700025044647937%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftimesdainik.com%2Fmisioni-i-shba-se-ne-nato-do-ti-qendrojme-prane-kosoves-ne-rrugen-e-saj-euro-atlantike%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published.