Ndërron jetë veterani i UÇK-së

Uncategorized

Sot ka v dekur veterani i UÇK-së nga qyteti i Mitrovicës, Shaqir Prekazi.

I ndjeri do të varroset në varrezat në Shipol të Mitrovicës, ditën e nesërme me datë 02.05.2021.

Lajmin për v dekjen e Shaqirit e kanë dhënë familjarë, bashkël uftëtarë dhe shoqata të dalura nga l ufta.

Njotimi i plotë nga veteranët e UÇK-së: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Të nderuar Familje të Dëshmorëve, Invalid dhe ju Veteran të UÇK-së, të nderuar qytetarë të Mitrovicës, ju njoftojmë që sot, me datë, 01/05/21, ndrroj jetë bashkëluftëtari jonë, Shaqir (Muharrem) Prekazi.

Ndarja nga jeta e veteranit të UÇK-së është një humbje e madhe për bashkl uftarët e tij, qytetin e Mitrovicës dhe mbar familjen e tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Varrimi bëhet nesër, me datë: 02/05/21, me faljen e namazit të drekës, në v arrezat e Shipolit, në Mitrovicë!

Ngushëllime familjes, bashkl uftarëve, shokëve, kolegëve dhe miqëve! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

I paharruar qoftë kujtimi për veteranin e UÇK-së, Shaqir Prekazi!

Zoti e shpërbleftë me Xhenet.

LAVDI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *