Nga Kroacia vjen lajmi i madh për Kosovën ! Do të vijnë ndihma të shumta për ushtrinë e Kosovës

Uncategorized

Miku i mire ne dite te vesh tire, thote fjala e popullit. Ne, ushtrine e Serbise e kemi tek dera, duke mprehur dhembet e duke u f orcuar çdo dite. Por, Kroacia ka vendosur qe te mos na le ne lloç, duke ndihmuar transformimin e FSKse ne ushtri te vertete.

Kete lajm e ka dhene vet Qeveria e Kroacise. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nder kohe, kjo nuk i ka pelqyer as.pak Aleksander Vuçiqit. Ai ka komentuar dekla.raten e Ministrit te Mbrojtjes se Kroacise per ndih.men e shtetit kroat per FSK-ne per transformimin drejt ushtrise duke thene se Kroacia nuk eshte me e fuqi.shme se Serbia. Sa i perket ndertimit te bazes se FSKne ne Mitrovice, presi denti serb tha se nuk do te luajne me z jarr.

Vuçiq ka thene se duhet te vazh.dohet me investime ne ushtrine serbe sepse eshte garan.tuesi kryesor per paqen dhe mbrojtjen ndaj ndonje ag resioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *