“Thirrje për Iuftë, turp e t’merr”, qytetarët e ”shashtrisin” Ridvan Berishën me komente

Uncategorized

Analisti dhe gazetari Ridvan Berisha ka shkaktuar reagime me një deklaratë që bëri ditë më parë, në të cilën tha se Kosova ka nevojë për gj ak.

Berisha është i mendimit se Lëvizja Vetëvendosje ka ardhë në pushtet me ftesën për gj ak, dhe thotë se pa e kaluar këtë fazë, Kosova nuk mund të ketë normalitet. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Ky vend ka nevoje për gj ak, përfundimisht, LVV ka ardhë në pushtet me ftesën për gj ak, pa e kalu këtë fazë nuk mund të kemi normalitet, Gërrnaqat që jetojnë luksin perëndimorë duhet ta dijnë këtë, por mos vajtoni pastaj”, kishte shkruar Berisha. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

LINKU: https://www.facebook.com/ridvan.berisha.568/posts/10223782644206411

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *