70.000 Engjuj do Iuten per ty , nese e Iexon kete DUA !!! Mos e HUMB !

Uncategorized

Lutja eshte leshim i nje psheretime , nga thellesia e Zemres . Lutjet jane lotet e femijeve . Carja e fares dhe shper’thimi i sythit .
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Njeriu eshte krijese me nevoja qe nuk kane ku’fi , mirepo kushtet i ka te ku’fizuara dhe fu’qine per ti arritur ato .
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lutja eshte nje thirrje e gjen.djes tone te do’bet .
(O Zoti im!) Mua më ka zënë një dhi.mbje e madhe, kurse Ti je më i Mëshi.rshmi nga të gjithë mëshi.ruesit.[1]
(SHPESHTOJE) FJALËN
“ESTAGFIRULLAH” – KËRKOJ FALJE NGA ALLAHU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *