Fjalimi Donika Gërvallës në Parlamentin Evropian që ta kënaq zemrën! (Video)

Uncategorized

75 deputetë të Parlamentit Evropian duan të dëgjojnë nga afër prioritetet e politikës së jashtme të Kosovës. Andaj, anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme të këtij institucioni, në krye me David McAllister, e ftuan kryediplomaten Donika Gërvalla të flasë para tyre /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në njoftimin e MPJ-së thuhet se ministrja Gërvalla mbetet e përkushtuar ta çojë përpara agjendën evropiane të vendit, por nuk u dhanë më shumë detaje.

Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *