Halil Kastrati ia ndërton një shtëpi të re gjyshes me tre jetim nga Shkupi (Foto)

Uncategorized

Rasti mbyllet!

Jemi ne qytetin e Shkupit te nje gjyshe me tre jetim

Perhajr nisja e shtepise se re. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo qe pame te kjo familje ishte shume e rende🥲

Pamje flasim vet!

Organizata Dora e meshires nga Shkupi ka publikuar gjendjen e kesaj familje duke bere thirrje per ta ndihmuar. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Rasti i tyre mori jehone te madhe tek te gjithe Shqiptaret anembane.

Ne sot e vizituam dhe ja dhame lajmin se po ju niset shtepia

Bamires, Zoti kurre mos ju humbte! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

LINKU: https://www.facebook.com/halil.kastrati/posts/6131317836893584

Leave a Reply

Your email address will not be published.