I riu jeр shpirt nga ѕēmundja e keqe, e daѕhura i qëndroi te koka deri në fund: Рѕе ma more o Zot !!

Uncategorized

Ata ishin një çift dhe kishin menduar se do të ishin shumë vite bashkë kishte menduar edhe për dasmën. Por nuk ndodhi kështu.

Zoe Meadowcroft donte të martohej me të dashurin e saj Lucas Issa humbi jetën nga sëmundja e ligë. Ata të dy jetonin në Australi ishin rritur bashkë dhe kishin imagjinuar edhe se do të pl akeshin bashkë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lucas kishte ka nc er në këmbën e djathtë. Pas disa ope ra cioneve ai nuk mundi të mbijetonte. Ai e mundi njëherë së mundjen e ligë, por pas një viti u rik thye sërish. Herën e dytë ai nuk mundi ta fitonte bete jën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.