Isha Vetêm 14 Vjeçe, Artistja Me Famê Bleona Qereti E Kujton Me Lot Nê Sy: Babai Mê Fuste…(Foto)

Uncategorized


Pêrmes njê video tê publikuar nê Instagram, ajo e prekur ka shprehur mirênjohjen ndaj tê gjithê bashkêpunêtorêve qê e ndihmuan kur ishte vêtêm 14 vjeç. Bleona nuk ka lênê pa pêrmendur edhe familjarêt e saj, siç êshtê babai, i cili ka sakrifikuar gjithçka pêr tê.Statusi i plotê:.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

25 nêntor 1994 êshtê data qê fitova konkursin pêr tê marrê pjesê nê festivalin e dhjetorit. Êshtê njê datê e cila do tê ngelet pêrgjithmonê nê memorien time. Kanê kaluar 25 vite qê atêherê, por unê nuk e harroj atê ditê me shi qê prisja para televizionit pêr tê marrê rezultatin e konkursit. Babai im @nazmiqereti mundohej tê mê fuste nê çadêr qê tê mos lagesha, por unê nga ankthi dhe emocionet nuk ndjeja asnjê pikê shiu qê mê binte nê fytyre, derisa i ndjeri #selimishmaku doli poshte televizionit dhe na tha: “Ne si juri mendojme qe Bleona duhet te kendoje ne festival” – nuk arrija te ndaja lotet nga pikat e shiut….. isha 14 vjec dhe pjesemarresja me e re ne festival.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.