Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja jep shpirt në vend pasi i ra pema sipër !

Uncategorized

Një vajzë e vogël vetëm 6 vjeçe ka humbur jetën në mëny rë shumë të dhimbshme. Ella Henderson humbi jetën pasi doli nga shkolla, një pemë ra mbi të si pa sojë e rave të forta. Edhe pse ia dhanë ndihmën e parë menjëherë vajza e vogël kishte dhënë shpirt në vend. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Të dy prindërit e saj janë në gjendje shumë të rënduar psikologjike dhe nuk munden ta besojnë se kjo u ka ndodhur atyre. Nena ka thene: Pse na ndodhi ne o Zot? Ata thanë se ndihen “tepër të bekuar” që kishin Ellia në jetën e tyre dhe thanë se ajo do të “jetojë” në zemrat e tyre. Ata gjithashtu falënderojnë të gjithë mësuesit në shkollë dhe personelin e urgjencës që b ënë “gjit hçka mundën për të ndi hmuar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.