Ndërkombtaret do ta kthejnë Thaçin në Kosovë , Por ja çka do të kërkojnë!

Uncategorized

Asnjëherë mos thoni se kjo nuk mund të ndodhë; asnjëherë mos ju besoni elementeve destruktive që intenzivisht po punojnë në Evropë, ato elementë që natë e ditë po pu.nojnë për të ndihmuar Vuçiçin dhe Serbinë dhe për të përcjellë deri në fund direktivat e Rusisë! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Prandaj e gjithë kjo lojë është me platfomë, është lojë e moçme, e cila do të ke.të një fund dhe ai fund mund të jetë kthimi i i Hashim Thaçit për të nënshkruar kapitulimin total në dëm të Ko.sovës dhe çështjes shqiptare!
Mos harrojmë edhe një gjë se, Hashimi atje po përgatitet, Hashimi atje është në kurse, në më.sim të lojës, në mësim të kursit të evropianëve për tu përgatitut dështimi i shtetit të Kosovës! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Dhashtë zoti të jem e gabuar, megjithatë këtë ide asnjëherë mos e largoni nga kujtesa; mos e lar.goni për faktin sepse Albin Kurti nuk do të nënshkruaj marrëveshje me Evropën që cënon sovranitetin teritorial të Republikës së Kosovës, kurse kë.të e bëri Hashimi, këtë e bëri Isa Mustafa, këtë e bërti Abdulla Huti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.