Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi janë heronj të gjallë të Kosovës

Uncategorized

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se Hashim Thaçi, Kadi Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë heronjtë të gjallë të Kosovës.

Sipas tij, këto katër personalitete janë sinonim i lirisë dhe pavarësisë së Kosovës, njofton Klan Kosova. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Hashim Thaçi, Kadi Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë heronjtë të gjallë të Kosovës, janë sinonim të lirisë dhe pavarësisë tonë. Ata që dikur e krijuan historinë – sot po e mbrojnë nga përpjekjet për ta rishkruar atë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.