Agjërim nëntokë

Uncategorized

Gjatë muajit të Ramazanit, është më e lehtë të dallohen ata që po agjërojnë. Ata me vete kanë ushqimin në çanta. Janë gatesa të thjeshta të sjella nga shtëpia. Do të hanë kur të vijë koha e iftarit rreth pesëqind metra në thellësi. Ka prej atyre që punojnë qe tridhjetë vjet në minierën e Zenicës, transmeton KOHA. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Fuad Hagjiq, një prej minatorëve që po agjëron, ka thënë se besimi i f ortë ia l ehtëson agjërimin. Minierat e thëngjillit, përfshírë edhe këtë në Zenicë, nuk janë mirëmbajtur fare.

Aty nuk ka pasur pothuajse fare investime dhe modernizim pas zhytjes së rajonit në konflíkt etník në vitet nëntëdhjetë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Më 2014, Hagjiq e mbíjetoi një aksídent vdek jeprurës në minierën e Zenicës. Por thotë se fatk eqësia vetëm sa ia fuqizoi besimin. Atëherë, disa tunele u shembën, duke e ngujuar atë dhe 33 minatorë tjerë. Shembja ua m ori j etën pesë minatorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *