Daçiq: Shqiptarët edhe kroatët janë “vëllezër sipas ar’mëve”

Uncategorized

Kreu i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq i ka quajtur kroatët edhe shqiptarët “vëllezër sipas ar.mëve”, duke komentuar paralajmërimin e ministrit kroat të mbrojtjes se “Kroacia është vend që është e gatshme të ndihmojë Kosovën në transformimin e Forcës së Sigurisë në ushtri”.

“Për shumë vite edhe dekada ekziston koalicioni mes kroatëve dhe shqiptarëve separatist nga Ish-Jugosllavia. Ar.mët janë siguruar nga ato kanale”, ka thënë Daçiq në emisionin “Hit tvit” në TV Pink. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai shtoi se shumë politikan shqiptar dhe separatist ishin në ushtrinë kroate, duke përmendur Agim Çekun.

“Nuk ka këtu asgjë të re, ata janë vëllezër sipas ar.mëve, ishin edhe në Iufton e parë edhe të dytë botërore. Ishin në anën e kundërt të shumicës njerëzore, por ajo nuk iu merr si e keqe. Nuk iu merr si e keqe as kur Iuftuan kundër Amerikës, Britanisë, Francës,…” tha Daçiq. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai përkujtoi se në Iuftën e Dytë Botërore” regjimi shqiptar dhe kroat ishin në shërbim të Gjermanisë”.

“Kështu që e kam të qartë se janë vëllezër sipas ar.mëve, por nuk di çka ju duhen tash ar.mët. A po flasim ne për ar.më, apo për rrugë të turizmit për ndonjë të ardhme? Kjo është tregues, sa ata jetojnë në botën e vetë, si nuk janë pishman për asgjë që kanë bërë në të kaluarën”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lidhur me vendosjen e shërbimit të obliguar ushtarak, Daçiq tha se kjo nuk është çështje politike, por “çështje çka duam”.

Ai vlerësoi se për krijimin e “frymës së përgjegjësisë”, do të ishte e dobishme vendosja e shërbimit të obliguar të afatit ushtarak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.