E dhímbshme: V’des vogëlushi Kosovar Arbijon Nuradini

Uncategorized

Ka v dekur vogëlushi nga Zhabari i Mitrovicës, Arbijon Nuradini.

Lajmin e dhimbshëm e kanë konfirmuar familjarë të vogëlushit, shkruan “Jepi zë”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Te Allahut jemi dhe te AI do kthehemi! Djali jonë Arbijoni ndërroj jetë , Allahu i Madh na takoft ne xhenetin firdeus In Shaa Allah 🤲🏻”, ka shkruar babai i tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Familjarët nuk kanë treguar për shkaqet e v dekjes.

Gazeta ka mësuar se vogëlushi bashkë me familjen ishin duke jetuar në Finlandë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *