Hoxha shqiptar: Boll më me ndërtimin e xhamiave se u lodhëm, ndërtoni spitale (VIDEO)

Uncategorized

Një hoxhë shqiptar dëgjohet duke kritikuar fenomenin e ndërtimit të panevojshëm të xhamiave.
Hoxha ka një kërkesë, ku thotë që mos të ndërtohen xhami aty ku nuk ka nevojë por të ndërtohen spitale.
“Çdo fshat ka 3 4 xhamia, tash kanë nis edhe n’lagje. Nuk është kërkush kundër asaj ku ka nevojë, por xhamia ka 2 a 3, minaret veç prej arit që si ka, e në atë mjedis ska fushnjore për femijtë. Fushnjorën e kanë 10 kilometra, xhaminë do me ua bo pleqve, te dera ku kjo është gabim.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqet video ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *