Lutja (Duaja) Qe Largon Cdo Te Keqe Dhe SjeII Miresite E Kesaj Bote Dhe Botes Tjeter…!!!???

Uncategorized

Lutja qe largon cdo te keqe dhe sjell te mira…Shiko me poshte. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lutja qe te jep te gjitha miresite e botes dhe te largon cdo te keqe. Lutje me domethenie te madhe,lutjet shume do me thenese jane ato lutje me pak fjale por qe kane shume kuptime, keto kuptime permmbledhin dynjan dhe ahiretin.:O Allah Zoti yne, na jep te mira ne dynja dhe te mira ne ahiretdhe na ruaj nga denimi i zjarrit” Transmeton Buhariu dhe Muslimi.Allahu i Madheruar i ka lavderuar ata qe kerkojne miresi ne dynja dhe ne ahiret.Per me shume ju sjellim nje pembledhje ne videon ne vazhdim me titull “Lutje qe largon cdo te keqe dhe sjell miresite e kesaj bote dhe botes tjeter”. Zoti ju ruajt.
Per me shume klikoni poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *