Në vend nuk ka dasma as sivjet, Ja ku ia msyjnë Kosovarët për rezervime

Uncategorized

Ishte pikërisht ky lajm i cili qoi pluhur në vendin tonë.

Këngëtari Afrim Muqiqi në një prononcim për Gazetën Express ka thënë se moslejimi i dasmave në Kosovë ka bërë që shumë kosovarë t’i bëjnë organizimet e dasmave në Kukës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

I njëjti kishte deklaruar se do të këndojë në katër dasma në këtë qytet. Nxitur nga kjo deklaratë e këngëtarit, ekipi i “#Gjesi”-t ka qëndruar në Kukës për të parë se sa vërtetë kosovarët kanë bërë rezervime nëpër restorantet e Kukësit.

Në këtë qytet, janë pothuajse tri salla të dasmave më të frekuentuara, mirëpo pronarët e tyre nuk pranuan të flasin para kamerës nuk thënë se nuk ka bërë askush rezervime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.