Policia e Kosovës largon tabelën me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë’ në Zubin Potok

Uncategorized

Tabela në Zubin Potok me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë-Kosova dhe Metohija’ e vendosur nga serbët është hequr nga Policia e Kosovës.

Policia e Kosovës ka arritur që ta heq menjëherë tabelën provokuese që ishte vendosur në Zubin Potok nga strukturat paramilitare atje. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Metro ka mësuar se më të vendosur tabela me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë – Kosova dhe Metohija’, autoritet kosovare kishin lajmëruar rastin tek organet e rendit dhe autoritetet e larta në Prishtinë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ndryshe, kjo tabelë ishe vendosur në hyrje të komunës me shumicë serbe, Zubin Potok, në veri të vendit.

Tabela nuk ekziston më pasi Policia e Kosovës e ka larguar atë, më poshtë keni dy foto nga vendi i ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.